Què diuen dels nostres espectacles

PREMSA

Els Fills del Sol

“Només una actriu apareix en escena, però la seva presència es multiplica amb el desdoblament dels titelles i amb les gravacions que incorporen sorolls, veus i música. Sobresurt l’exotisme i l’efecte dels ninots i dels elements del decorat.”

AUSONA Carme Rubio

 

“Un espectacle molt cuidat en tots els aspectes, de gran bellesa visual, que ofereix un documentat acostament al món dels indis nord-americans, d’una forma divertida i plena de tendresa.”

AVUI Ferran Llavería

 

“Un montaje de alto nivel artístico, muy rico de contenido y realizado con notable rigor en cada una de sus facetas.” 

EL PERIÓDICO Ferran Baile

 

 

Receptari

“És tracta d’un espectacle per totes les edats en el que el públic prova els plats elaborats per una bruixa, un fantasma o un follet. El currículum d’actuacions per tot l’estat de la creadora de l’espectacle avala la seva qualitat.”

DIARI DE SABADELL Alfonso Fernández

“Aquesta cuinera, amable i desperta, ens presentarà un llibre de cuina molt especial. Uns personatges fantàstics explicaran la seva gastronomia. Amb una original posada en escena ens mostra com fer unes receptes divertides, atractives i molt bones. Entren ganes de provar tots els plats. És un treball innovador i singular que obra un ventall de possibilitats d’aprendre més vocabulari i augmentar les perspectives de relació entre el nen i l’adult.”

LA VEU DE L’ANOIA

Comptes Tel.lurics

Teia Moner és una de les marionetistes més interessants i creatives. Un espectacle explicat i dialogat amb el públic, aparentment senzill, però cuidat en tots els seus aspectes i molt ric en continguts.

EL PERIÓDICO Ferran Baile

Que n'ets de bèstia !

“Teia Moner ha creado unas bestias sensacionales, luminosas, barrocas, enternecedoras en su deformidad y habitadas con todas las debilidades de los humanos. Este es un espectáculo realmente encantador…”

LA VANGUARDIA Frederic Roda

Somni d'una nit d'estiu

Diumenge al migdia es va estrenar amb un èxit absolut l’espectacle El somni d’una nit d’estiu, que mescla música i titelles, sota la batuta de Teia Moner, Pep López i Joan Crosas.

EL 9NOU  J.S.

 

“Un guió sòlid ple d’escenes divertides i de malentesos i una original posada en escena van caracteritzar aquest espectacle, molt acurat en tots els aspectes i d’una gran bellesa visual. Així, quan a l’escenografia destaca l’exotisme i l’efecte dels titelles…”

LA MARXA

 

“Dues petites joies trobades durant les últimes hores de la Fira de Tàrrega: l’espectacle del grup Yllana, i l’adaptació per a titelles de Teia Moner de la comèdia de Shakespeare “El somni d’una nit d’estiu”, que utilitza cançons i una bona dosi de màgia”.

EL PERIÓDICO Gonzalo P. de Olaguer

Con Quijote hemos topado

“Campos de batalla por donde cabalgan ejércitos enteros en castillos….unos muñecos entrañables que se manejan con soltura y que llegan a dotarse de ese alma que hace grande a la marioneta y, sobretodo al marionetista.”

EL PAÍS

 

“És una pel.lícula d’animació, i, en part, una cerimònia teatral d’alta volada. El suposat pretext literari o cultural no és tal pretext: és text autèntic, resumidíssim, però amorosament respectat…”

AVUI Xavier Pérez

 

“Estructurada en dos planos narrativos, las imágenes que corresponden a los recuerdos y ficciones de los personajes cobran vida mediante un complejo sistema de sombras y proyecciones…”

EL OBSERVADOR  M.V.

Puces Cirkus Moner

S’ha de dir que el treball realitzat per Teia Moner i pel director i cap tècnic del muntatge, Miquel Espinosa, és excel·lent i altament sofisticat. Tot rutlla a la perfecció, la música i els efectes sonors són impecables.   Teia Moner aconsegueix crear un món autosuficient i versemblant, ple de gags i d’efectes…”

REVISTA PUTXINELLI. Toni Rumbau

Minimal Màgic

“Moner va utilitzar amb total mestria aquells recursos propis del teatre de titelles. Entre aquests, cal remarcar el dinamisme a l’hora de canviar radicalment els elements i protagonistes d’un número i un altre, la compenetració entre l’acció dels personatges i la música…”

EL PERIÒDIC D’ANDORRA. Jordi Salazar

Embrossa't

“L’obra va encantar i seduir el públic, grans i petits, degut a un ús intel·ligent, pràctic i molt imaginatiu de la senzillesa, en una combinació plena d’enginy dels diferents moviments coreogràfics amb tota una sèrie d’objectes, de petits trucs de màgia i d’efectes visuals que guarden entre ells unes molt justes proporcions, sense cap impostació sobreactuada ni pretensions fora de lloc…”

REVISTA PUTXINELLI. Toni Rumbau

Mòbilus

“Va agradar molt l’exquisida combinació d’una plàstica d’inspiració calderiana amb la dansa, la música i una gestualitat que bevia sobretot de l’univers de la màgia. Un difícil treball de sincronització de gestos, manipulació d’objectes i efectes visuals que podria ser comparable al virtuosisme d’algunes d’aquestes companyies de titelles de la Xina…”

REVISTA PUTXINELLI. Toni Rumbau

ca
Saltar al contingut