La meva inquietud d’exploració i experimentació entre la fusió de les diferents disciplines teatrals fa que contacti amb ballarins per afegir la dansa en el meu projecte creatiu, i aquí comença el camí d’aquest nou grup que dirigeixo i produeixo.

Gràcies a la formació i l’esforç, els ballarins també s’han convertit en actors, titellaires, signadors de LSC, clowns, mags i ombristes.

Em sento orgullosa del treball que fem i alhora encoratjada perquè ens han reconegut en els Premis MAX.

Tots els públics

És una obra basada en la poesia visual de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, objectes, teatre negre, titelles i ombres. Una investigació que ens porta a encaixar-ho tot sense perdre el significat que l’autor vol transmetre en cadascuna de les seves obres. Tot aquest treball té el suport de la Fundació Joan Brossa.

Finalista Premis MAX 2018

 

Tots el públics

Espectacle de teatre visual per a tots públics amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ inspirat en l’obra de l’artista americà Alexander Calder. Una explosió creativa en moviment.

Nominado Premis MAX 2017

Tots els públics

Segons Paul Klee, “un dibuix és una línia que surt a passejar”.

Quina manera més meravellosa d’entrar en el seu imaginari i caminar amb ell.

La dansa,  la màgia, la manipulació d’objectes, els pallassos, els titelles, la llengua de signes i el  teatre negre ens han permès explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el  músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la BAUHAUS.

Les músiques les ha compost en Vassil Lambrinov, component de BLAUMUT, i toca en directe.

ca
Saltar al contingut