Els espectacles de la Teia Moner

DE GIRA

Màgia i Titelles

Contes de Gel

Públic familiar

Un extraordinari viatge pel Pol Nord i pel Pol Sud que ens farà pensar en la importància de tenir cura del medi ambient per no provocar més desglaç en aquests paradisos.

Tròpic

Públic familiar

Espectacle inspirat en contes d’animals que viuen al Tròpic de Capricorn, Tròpic de Càncer i Equador. Màgia i Titelles. Llengua de signes LSC.

Amb lletra menuda

Públic familiar

És una obra interdisciplinar basada en contes de l’escriptor i mestre Jaume Cela: Els nassos del rei. El gegant panxut. L’estrella que volia tenir cua. El cel té un problema.

Minimal magic

Públic adult

Una manera innovadora de fer màgia amb uns personatges ben menuts, les mans.

Premi Especial a la Creativitat Festival de Titelles de la Vall d’Albaida

Xefs

Tots els públics

La poesia de les quatre estacions i la fascinació de la màgia, en un espectacle de titelles que convida a descobrir com les estacions ens desperten els sentits. Quatre mags, gastronomia i la música de Vivaldi fan receptes inspirades en els canvis del cicle estacional.

Premi del Públic temporada 2016-17 Fundació Xarxa de Corbera de Llobregat

Galaxis

Tots els públics

Contes que ens parlen de l’univers, escrits per autors universals com Gianni Rodari, Umberto Eco, Isaac Asimov, Michael Griejniec i Claude Clèment. Molts titelles i molta màgia.

Gianni

Tots els públics

Espectacle inspirat en contes d’en Gianni Rodari. Imaginació i creativitat. Llengua de signes LSC.

Musicals amb Titelles

Somni d’una nit d’estiu

Tots els públics

Adaptació de la comèdia de William Shakespeare del mateix títol.   Un clàssic universal divertit, amb cançons, màgia i uns titelles espectaculars.

Premi Xarxa/SGAE 2000

Que n’ets de bèstia !

Públic adult

Espectacle còmic-musical ambnúmeros musicals, interpretats per uns fantàstics éssers humano-animals,  inspirats en l´obra gràfica de Grandville.

Premi a l’enginy i la originalitat 1996

No em prenguis el número

Tots els públics

Ens endinsem amb plaer i satisfacció en el món de les matemàtiques, a través d’unes històries plenes d’humor, humanitat i poesia.

Circ

Puces Cirkus Moner

Públic Familiar

Un meravellós circ de puces considerat pels especialistes com un dels millors del món, format exclusivament per puces femelles.

Titelles i Objectes

Receptari

Tots els públics

La Teia, una cuinera que sap moltes receptes, ajudada per uns titelles, ens introdueix en el món de la gastronomia. Amb el seu peculiar receptari, aquesta cuinera amable i eixerida, ens prepara un seguit de plats farcits de personatges fantàstics.

Contes Tel·lúrics

Tots els públics

Una aproximació lúdica al coneixement d’unes cultures i tradicions que ens són desconegudes. Un cant a la tolerància i a la diversitat. Contes ètnics explicats amb diferents tècniques.

Pregons de Festa Major

Còctel d’emocions

Pregons de festa major

Un pregó fet a la mida del poble, amb vídeo maping, llum negra, dansa, magia, titelles i cant coral.

La Màgia dels Sentits

Pregons de festa major

Un pregó fet a mida, recollint algunes anècdotes e imatges de la història de la festa Major de la població i realitzat amb tècniques de llum negra i bunraku.

ca
Saltar al contingut