Experiències teràpia Introducció

Els titelles som especials. Experiències de teràpia amb titelles
Introducció

Tot i que el tema de la llicència és de la utilització dels titelles com a teràpia en les aules d’EE en les escoles ordinàries, el material que he trobat en quan a experiències en altres àmbits, és tant interessant, que li he dedicat un apartat. 
Moltes de les activitats amb titelles en hospitals, en centres d’EE, en escoles…poden servir de base per realitzar activitats a les aules d’EE, ja que molts trastorns dels que parlen, són els mateixos que ens trobem a les nostres aules.
A continuació us presento un seguit d’experiències realitzades per professionals de l’educació, de la medecina i voluntaris, distribuït per països i anys, partint de l’any 1979, que és quan van començar els congressos oficials de Marioneta i Teràpia, fins el 2007.

Generalment el treball es fa en equip i de vegades els grups són multidisciplinars i estan formats per psicòlegs, psiquiatres, sanitaris, educadors socials i titellaires.  Probablement hi ha més experiències arreu del món, però aquestes són les que estan publicades. 

A Catalunya i a la resta d’ Espanya no existeixen publicacions sobre el tema i en aquest sentit aquest treball omplirà un buit important 

EscòciaItàliaSuïssaAlemanyaBulgariaFrançaEspanyaIndiaJapó – 

Deixa un comentari

ca
Saltar al contingut