MUSEU INTERNACIONAL DELS TITELLES DE CATALUNYA

TEIA MONER

Et donem la benvinguda al MIT, un espai per al descobriment i el coneixement col·lectiu.

El proper 19 de novembre del 2022 s’inaugura el MIT, "Museu Internacional dels Titelles de Catalunya".

El MIT és un projecte que neix de la mà d’una dona creadora, Teia Moner, i pretén ser un punt de trobada del món titellaire i un emplaçament on hi conflueixin totes les disciplines de les arts escèniques, visuals i plàstiques, des de la tradició a l’avantguarda.

S’ubica a la Masia de Can Falguera a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). És un edifici històric amb elements medievals, gòtics, modernistes i noucentistes. Està inclòs en el catàleg de béns a protegir del patrimoni cultural català.

QUE HI TROBARÀS

Una col·lecció incomparable de titelles del món que inclou peces úniques i singulars dels segles XIX al XXI. Històries del patrimoni mundial d’un temps passat i present. Un lloc inspirador on aprendre, divertir-se i experimentar. Un espai obert a altres expressions artístiques on compartir experiències a través de la mirada transgresora i valent que l’art ens ofereix. Un punt de trobada per contribuir en la construcció d’una societat més lliure i amb esperit crític.

Un espai obert a totes les arts escèniques en format de festivals, mostres i residències per a companyies. Un lloc de dinamització cultural on la inclusió i l’accessibilitat estaran garantides.
Activitats com jornades sobre educació i titelles, visites escolars, tallers per a professionals i aficionats de les arts escèniques formaran part de l’oferta educativa.
El museu treballarà per un món més integrador fomentant la creativitat que és la base de tota transformació social i personal.

El MIT serà la seu estable de la companyia Teia Moner i la seva fàbrica de somnis.

ca
Saltar al contingut