MUSEU INTERNACIONAL DEL TITELLA A CATALUNYA

TEIA MONER

Et donem la benvinguda al MIT, un espai per al descobriment i el coneixement col·lectiu.

El proper 19 de novembre del 2022 s’inaugura el MIT, "Museu Internacional del Titella a Catalunya. Teia Moner".

El MIT és un projecte que neix de la mà d’una dona creadora, Teia Moner, i pretén ser un punt de trobada del món titellaire i un emplaçament on hi conflueixin totes les disciplines de les arts escèniques, visuals i plàstiques, des de la tradició a l’avantguarda.

S’ubica a la Masia de Can Falguera a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental). És un edifici històric amb elements medievals, gòtics, modernistes i noucentistes. Està inclòs en el catàleg de béns a protegir del patrimoni cultural català.

QUE HI TROBARÀS

Una col·lecció incomparable de titelles del món que inclou peces úniques i singulars dels segles XIX al XXI. Històries del patrimoni mundial d’un temps passat i present. Un lloc inspirador on aprendre, divertir-se i experimentar. Un espai obert a altres expressions artístiques on compartir experiències a través de la mirada transgresora i valent que l’art ens ofereix. Un punt de trobada per contribuir en la construcció d’una societat més lliure i amb esperit crític.

Un espai obert a totes les arts escèniques en format de festivals, mostres i residències per a companyies. Un lloc de dinamització cultural on la inclusió i l’accessibilitat estaran garantides.
Activitats com jornades sobre educació i titelles, visites escolars, tallers per a professionals i aficionats de les arts escèniques formaran part de l’oferta educativa.
El museu treballarà per un món més integrador fomentant la creativitat que és la base de tota transformació social i personal.

El MIT serà la seu estable de la companyia Teia Moner i la seva fàbrica de somnis.

caCA